KOÇ Burcu EKİM Ayı Yorumu 2013
KOÇ Burcu EKİM Ayı Yorumu 2013

KOÇ Burcu EKİM Ayı Yorumu 2013

Zodyak çarkında Koç’tan başlayan yolculuğumuz yolu yarıladı ve Terazi dönemine geldik. Terazi dönemi BEN ile BİZ bilincinin kesiştiği önemli bir dönüm noktası. Bu aydan itibaren ilişkiler, beraber üretilenler önem kazanmaya başlıyor. İlişkilerinizde “Birlikte ne yapabiliriz, nasıl ilerleyebiliriz?” sorusunu cevaplamak sizler için oldukça faydalı olacaktır.  “BEN olmak” Koç’un doğasında olan bir içgüdüdür. Bireyselliği, kendi başına ilerlemeyi, ve ilk olarak, yalnız başına hareket etmeyi siz Koçlar çok iyi yapıyorsunuz. Bu aydan itibaren, o hep bildiğiniz halden, konfor alanınızdan çıkıp, birlikte bir şeyler yapmaya odaklanın.

Ayın ilk haftasında Terazi burcunda oluşan yeni ay, ilişkilere dair dönüştürücü başlangıçlara işaret ediyor. Bu ilişkileri sadece romantik ilişki gibi yorumlamayın. Hayatınızda size katkıda bulunan veya size karşı duran tüm durumların içerisinde insanlar var. Bu noktada ilişki diyerek anlatmaya çalıştığım, sizin dışınızda kalan tüm kişilerle olan ilişkiler.

Bu ay hayatınızın önemli farkındalıklarına hizmet edebilir. İlişkiler ve işbirliği konularında nerelerde sorunlar yaşadığınızı değerlendirmek için güzel bir dönem. Bu değerlendirmenin ardından neyi nasıl yapacağınızı biliyor olacaksınız. Adeta bir aydınlanma hali.

Bu ay yeni ortaklıklar için ilk girişimlerinizi yapabilirsiniz. Denge kurmak, kazan-kazan niyeti ile bakmak ve nezaketle davranmak size kazandıracaktır. Bu yolla hayatınızda uzun süredir beklettiğiniz girişimlerin sağlam temellere dayanan ilk adımlarını atabilirsiniz.

Ayın ilk yarısında artistik yetenek, yaratıcılık ve sunum gerektiren konularda işler yolunda gidecektir. Zaman planınızı buna göre düzenlemenizde fayda var.

Bekar Koçlar için ayakları yerden kesici ve kalıcı aşk dönemine de işaret eden bu ay, ilişkisi olan Koçların ilişkilerini sorgulamaları ve aşk ilişkisinde sağlıklı dengeler kurmak için adımlar atmaları gerektiği anlamına geliyor.

Çocuk sahibi olan Koçların, çocuklarına dair konuları düzenlemek ve rahatlamak için gereken enerjiyi de bulabilecekleri bir ay. Sonuna kadar faydalanın.

Ayın son haftasından itibaren geri hareketine başlayacak olan Merkür, özellikle finansal konularınızı yeniden gözden geçirmeniz ve akılcı çözümler üretmeniz için sizlere yardımcı olacaktır. Tazminat, komisyon, kredi, miras gibi dış kaynaklardan gelen gelirler ile ilgili meselelerinize dair başlangıçları bu geri hareket öncesinde halletmenizde fayda var. Merkür gerilemesi başladıktan sonra bu konularda imza atmamaya özen gösterin. Mecbur kalırsanız, tüm detayları tekrar tekrar kontrol ettiğinizden emin olun. Herhangi bir yanlış anlaşılmaya mahal verecek ifadeler kullanmaktan kaçının.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir