2012 Yılında Hangi Burcu Neler Bekliyor?
2012 Yılında Hangi Burcu Neler Bekliyor?

2012 Yılında Hangi Burcu Neler Bekliyor?

2011 yılı benim için unutulmayacak bir yıl oldu. Hayat, pek çok mücadeleden geçmemi istedi. Değişimler kendini göstere göstere, yavaş yavaş geldi. Kararlar vermem ve cesaretli olmam gerekti. Hayatımdaki pek çok şey olumlu yönde değişti. Şimdi, huzurla onları tekrardan hatırlamanın mutluluğu ile önümüzdeki yıla yepyeni umutlarla bakıyorum.
“2012 yılında hangi burcu neler bekliyor?” yazımı yazarken her daim benimle olmasına özen gösterdiğim pozitifliğim üzerimde idi. 2012 yılının bizlere getireceği bolluk, bereket, şans, para ve aşk konularına odaklanmaktan kendimi alamadım 🙂

Yeni yılın hepimize, sağlık, huzur, mutluluk, bol para, aşk ve şans getirmesini diliyorum!

2012 Yıllık Burç Yorumları

2012 Yılı KOÇ Burcu Yorumu:

Koç burçlarına vermek istediğim ilk güzel haber kendi kazandıkları gelire dair. 2012 yılının ilk 6 ayında kazandığınız gelirler tarafında bolluk ve bereket sizden yana. Akarken doldurmanızı öneririm ki uzun seneler sonra tekrar bu derece büyük bir şansa sahip olmanız mümkün olacak. Haziran ayına kadarki dönemi, gelirinizi arttırıcı girişimlerde bulunmak, zam istemek, yetenekleriniz doğrultusunda ek gelir kaynakları yaratmak için kullanabilirsiniz.

2012 yılında Koç burcunda vurgulanan bir diğer tema i se partnerlik. Koç burçlarının büyük bir bölümü 2012 yılında aniden evlenebilirler ki bu sürpriz gelişmeler sizi korkutmasın. Bu evliliklerin büyük oranda hayat boyu kalıcı evlilikler olacağını söylemek mümkün.  Aynı şekilde hayatını birleştirmek için partner arayışında olan Koç’ların da bu sene yüzünün gülme olasılığı çok yüksek.  Özellikle Temmuz ayından itibaren, bayan Koç okuyucularıma ciddi bir ilişkinin size doğru gelmekte olduğunu söyleyebilirim. O atak, bağımsız yaşama eğilimindeki Koçları, partnerleri ile “BİZ” olma yoluna girmiş görürseniz şaşırmayın.

Halihazırda ciddi bir birlikteliği olan veya evli olan Koç’lar ise partnerleri ile sağlam temellere dayanan bir hayat kurma yoluna girip kökleşecekler.

Özellikle Şubat ayından sonra Koçlar, hayatta neyi nasıl yapmak istediklerine dair soruların cevaplarını daha rahat bulabilecekler.

Son yıllarda Koç burçlarının özellikle kariyer konularında daha tutkulu, hırslı ve iddialı olması etkisi mevcut. 2012 yılında bu etkinin biraz daha arttığını hissedebilirsiniz. Beklediğiniz terfi bir türlü gelmiyor veya kariyerinizde değişiklik arayışındaysanız, konuşmalarınızı ve girişimlerinizi Nisan ayına kadar yapmanızda fayda var. Aksi taktirde Nisan ve Eylül ayları arasındaki dönemde işler biraz ters gidebilir. Eğer ki Nisan ayına kadar girişimlerde bulunmadıysanız Eylül sonundan itibaren tekrar bir fırsata sahip olacaksınız.

Günlük işlerinize dair halihazırda büyük ve uzun soluklu projeler söz konusu ise, bilin ki bu projeler sizi epeyce meşgul edecek. Temmuz ayı başında bu projelerin meyvelerini toplamanız olası. Şubat, Mart ve Nisan aylarında bu projelere dair işler ters gitmeye başlar ise veya yavaşlar ise endişelenmeyin, daha sonra her şey tekrar yoluna girecek.

2012 Yılı BOĞA Burcu Yorumu:

Boğa burçlarının 2012 yorumunu yazmak benim için oldukça mutlu edici! Malum, güzel haberleri vermeyi, gülümsemeyi ve gülümsetmeyi seviyorum. Hal böyle olunca bolluk , bereket ve şans gezegeni Jüpiter’in Haziran 2012’ye kadar Boğa’ların hayatının her alanını parlatıyor olması, beni bu yorumu yazarken ekstra motive etti. J

Boğa’lar, sizin için Haziran’a kadar hayatın karşınıza çıkarttığı her türlü fırsatı değerlendirme zamanı. Evren işlerinizin yolunda gitmesi, bolluk ve bereket getirmek için sadece dileğinize karar vermenizi bekliyor. Malum Boğa’lar, lüksü, kıymetli şeyleri ve parayı sever. Tüm bunlara sahip olmak için altın değerinde bir dönemden bahsediyorum. Bu dönemde aman rehavete kapılıp gelen fırsatları kaçırmayın.

Haziran sonrası dönemde ise şansınız bitiyor değil. Sadece şansınız her alanda olmaktan çıkıp, kendi kazandığınız para alanını aydınlatmaya başlıyor. Özellikle Ekim ayına kadar para alanında çok olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Gelirinizi arttırmak v ek gelir kaynakları yaratmak için fırsatlar kapınızı çalacak. Ekim ve Aralık döneminde bir duraklama dönemi olursa  endişelenmeyin. 2013 yılında tekrar meyveleri toplamaya başlayacaksınız.

Yükselen Boğa bayanlarına aşk hayatlarına dair bir haberim var. Temmuz ayına kadar ayaklarınızı yerden kesecek bir aşk kapınızı çalabilir, hazır olun.

Kariyerinizle ilgili 2012 yılında sıkıntılar yaşadıysanız, özellikle yılın son ayları oldukça sıkışmış hissettiyseniz bilin ki Şubat ayından itibaren her şey değişmeye ve güzelleşmeye başlayacak.

2012 yılında sağlığınız için kendinize yatırım yapmaya başlayabilirsiniz. Özellikle tatlı ve unlu gıdaları azaltarak, düzenli bir egzersiz programına başlamanızı tavsiye ederim. Sonuçlarını mutlulukla karşılayacağınızı şimdiden söyleyebilirim. Mutlu seneler! J

2012 Yılı İKİZLER Burcu Yorumu:

İkizler burçları için yepyeni bir dönemin başladığını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. 2012 yılında hayatınızda pek çok şeyin değişeceğini ve bu değişimlerin olumlu olacağını söylemekle başlamak istiyorum. Yılın ilk yarısında, hayatınızda neyi nasıl yapacağınızı belirlemek için güzel bir dönemde olacaksınız. Yılın ikinci yarısında ise hayatın her türlü alanında şansın size güldüğü altın değerinde bir dönem başlıyor. Üstelik bu etki 2013 yılında bile devam edecek. Pek çok İkizler burcunun, hayatının aşkı ile karşılaşmasını, evlenmesini, şu anki hayatını tamamen değiştirmesini izleyeceğiz. İkizler okuyucularıma iletmek istediğim en temel mesaj: 2012 yılında hayatınızdan çıkıp giden insanlar veya biten temalar karşısında endişelenmeyin. Daha iyisinin, daha güzelinin yerini açmak için bitiyorlar, gidiyorlar. Her bitiş, yepyeni bir başlangıcın yerini açıyor. Bilin ki bu yeni başlangıçlar size çok iyi gelecek.

Kariyerinizle ilgili 2012 yılında sıkıntılar yaşadıysanız, özellikle yılın son ayları oldukça sıkışmış hissettiyseniz bilin ki Şubat ayından itibaren her şey değişmeye ve güzelleşmeye başlayacak. Özellikle iş çevrenizdeki insanların daha fazla desteğini almanız veya işinizde sizi başarıya götürecek kişiler ile daha fazla temasta olmanız sözkonusu.

İş hayatınızın sizi kısıtladığını hissettiğiniz, özgürleşmek ve her şeyi değiştirmek istediğiniz bir seneyi geri bırakmış olabilirsiniz. Durum böyle ise bilin ki çoğu gitti, azı kaldı. 2012 yılında bu konulara dair de güzel gelişmlerin ve özgürleşmenin başlayacağı bir yıl sizi bekliyor.

İkizler yükselenlive yalnız bayan okuyucularıma ise müjdem, Temmuz ayından sonra ayaklarınızı yerden kesecek bir aşkın kapınızı çalacağı. Tadını çıkarın!

2012 Yılı YENGEÇ Burcu Yorumu:

2011 yılı içinde pek çok Yengeç burcunun kariyerlerine dair gelişmelere şahit olduk. Siz de işinize dair ciddi değişiklikler yaşadıysanız bilin ki her şey yeni başlıyor. 2011 son aylarında işler biraz yavaşlasa da bilin ki toz bulutu ortadan kalkıyor ve yepyeni, hızlı, sürprizlerle dolu bir dönem başlıyor. Eğer ki halen işinizi değiştirmeyi düşünüyor ve harekete geçmeye cesaret edemiyorsanız, koşulların ve sürprizlerin bu düşüncenizi değiştireceğini söyleyebilirim.

Bir süredir pek çok Yengeç’in içindeki aile kurma arzusuna kavuşacakları bir yıl olacak 2012 yılı. Pek çok Yengeç yuvasını kuracak veya mutlu olacağı evini satın alacak. Özellikle ev satın alma, gayrimenkul edinme gibi planları olan Yengeç’lerin Ekim 2012’ye kadar bu alandaki girişimlerini yapmasını öneririm. Bunun kadar olumlu bir dönemi, uzun süre tekrar bulamayabilirsiniz. Son 2 yıldır hayatlarının pek çok alanı (aşk, evlilik, kariyer, taşınma vb.) hareketli ve zorlu geçen Yengeçler, artık durulma dönemine giriyorlar. Her alanda mücadele etmek zorunda olmayacağınız, kariyerinizde parlayacağınız güzel bir dönem başladı. Tek önerim, sağlığınıza ve gerginliklere dikkat edin. Kendinizi ihmal etmediğiniz, rahatlattığınız bir rutin oturtmaya çalışın.

Yılın ilk yarısında iş çevrenizde ciddi fırsatlar sizi bekliyor. İş çevrenizden insanlarla daha sık bir araya gelerek onlarla ilişkilerinizi geliştirip size nasıl yardımcı olacaklarını sormanızda fayda var. Bilin ki kariyerinizdeki parlama bu yıl iş ilişkisi içinde bulunduğunuz insanlar dolayısıyla size gelecek.

Bekar Yengeçler için bu yıl sonuna doğru, evliliğe giden aşk teması göze çarpıyor. Aile kurmak, evlenmek, hayata kök salmak yoluyla huzur bulmak 2012 yılının Yengeçlere vereceği en güzel hediyelerden olacak.

Mutlu seneler!

2012 Yılı ASLAN Burcu Yorumu:

Sevgili Aslan burcu okuyucularım, 2012 yılına girer girmem gelir kaynaklarınızı arttırma ve ek gelir fırsatları yaratma tarafında olumlu enerjiler altında olduğunu bilmenizi istiyorum. Eğer halihazırda teklifler var ve düşünüyorsanız, bilin ki ek gelirler ve geliri arttıracak fırsatlar için Temmuz ayına kadar enerjiniz yerinde olacak. Yoğunluğun getireceği yorgunluk ile baş edecek gücünüz olacak.

2012 yılı, Aslanların yaratıcılıklarını daha rahat ortaya koyacakları, yüzlerinin daha fazla güleceği, eğlencenin, alkışın daha bol olacağı bir yıl olacak.

Öncelikle Haziran ayına kadar kariyer hayatınızda şansın sizden yana olduğunu bilmelisiniz. 2011 yılının ikinci yarısında başlayan bu olumlu dönem, 2012 yılının ilk yarısında da devam edecek. Halen terfinizi almamış, daha prestijli bir pozisyona geçmemişseniz, bilin ki 2012 yılının ilk yarısında bu konularda güzel gelişmeleri izleyeceksiniz. O çok sevdiğiniz alkışlar bu defa kariyer yolunda karşınıza çıkacak. Yılın ikinci yarısında iş çevrenize dair olumlu gelişmeler vurgulanıyor. İnternet girişimleri yapmak istiyor veya halihazırda yapıyorsanız 2012 yılının ikinci yarısında, yüzünüzü güldürecek gelişmeler siz bekliyor. Eğer ki internet konusunda fikirleriniz var ve hayata geçirmek için doğru zamanı merak ediyorsanız,  yine 2012 yılının ikinci yarısını mutlaka değerlendirmenizi tavsiye edeceğim.

2012 yılında bebek sahibi olmak için oldukça uygun bir dönemin başladığını Aslan yükselene sahip okuyucularıma vurgulamak istiyorum.

Ciddi ilişkiler veya evliliklerinde, özellikle 2011 yılı son çeyreğinde sıkıntılarla baş etmeye çalışan Aslanlara ise müjdem, Şubat ayı itibariye gündeminizin tamamen değişeceği ve ilişkinizin sizi mutluluk veren haline geri döneceği olacak.

Mutlu seneler!

2012 Yılı BAŞAK Burcu Yorumu:

Başak burçları 2011 yılında kazandıkları para alanında zorlandılar. Hak ettiklerini alamadılar veya geç alabildiler.  Bu zorlu dönemden oldukça fazla şey öğrendiler. Güzel haberim bu zorlu dönemi Başakların büyük bir kısmının atlatmış olduğu. Çok az bir kısım Başak burcu 2012 yılının ilk yarısında bu konularda kendisini halen kısıtlanmış hissedebilir. Ancak güzel haberim, yılın sonuna doğru bu etkilerin hayatınızdan tamamen çıkacağı ve hayatınız boyunca çok uzun yıllar boyunca bir daha bu konularla baş etmek zorunda kalmayacağınıza dair. Özellikle Haziran ayından itibaren kariyerinizde ciddi fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bu fırsatlar yepyeni bir işe girme, terfi etme veya kendi işinizi kurma yönünde olabilir. Bilmeniz gerek, fırsatları değerlendirmek için harika bir dönemin sizi bekliyor olduğu. Başaklar çalışkandır meşgul olmayı sever. İşte bu özelliklerinizi kullanarak meyvelerini fazlasıyla toplayacağınız güzel bir yıl sizi bekliyor.
Yeni haberler sadece kariyeriniz tarafında değil, eviniz, aileniz tarafında da sizi bekliyor. 2012 yılı hem kariyer hem de ev/aile konularında değişimleri yaşayacağınız, size yepyeni başlangıçları müjdeleyen bir yıl olacak.

Yılın ilk yarısında yapmak istediğiniz her konuda enerjiniz gücünüz yüksek olacak. Bedeniniz sağlam olacak. Bu gücü kullanın.

Mutlu seneler!

2012 Yılı TERAZİ Burcu Yorumu:

Son yıllar Teraziler için zor geçti diye tüm yorumlarımda yazdım, az kaldığını sabırla hayattan dersler öğreneceğinizi anlatmaya çalıştım. Ben de yükselen Terazi olarak, en çok Terazi burcu okuyucularımın neler yaşadığını hissedebildim. Nihayet, zorlukların azalacağı, hayata kökleşme, kurumsallaşma temalarının öne çıkacağı bir dönem başlıyor.  Son dönemde işimiz, ailemiz, evimiz, partnerlik ilişkilerimiz hep zorladı. Hayat göstere göstere zorlukları getirdi ve bunları aşmamızı istedi. Öğreten, disipline zorlayan Satürn gezegeni öğretmenimiz oldu. Zaman çok daha değerli hale geldi. Az zamanda çok şeyi yapmaya çalıştık ve başardık. 2012 yılı ile beraber bu zorluklardan özellikle kariyer ve aile konularına dair olanların geri kaldığını bilmenizi istiyorum. Artık çabalarımızın sonuçlarını görme, özgürleşme, meyve toplama zamanı geldi. Büyük değişimleri dönüşümlerin ardından hasat zamanı diye de tabir edebiliriz bunu.

Teraziler yılın ilk yarısında dışarıdan gelen para ve kaynaklar konularında şanslı bir dönemdeler. Eşiniz aracılığıyla gelirleriniz artabilir, tazminat, nafaka, komisyon, krediler vb konularda oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Yılın ikinci yarısında ise hayatı derinlemesine anlama adalet, yurt dışı ile ilişkiler, yabancı ülkelere seyahat veya bir süre yaşamak gibi temalarda işler yolunda gitmeye başlayacak. Planlarınızı ve zamanlamalarınızı buna göre şekillendirmenizde fayda var.

Yılın ilk yarısında  kendi içinizde bir şeyleri pişirmek, kendinize ait, özel projenizi hazırlamak, kendi işinizi kurmak için arka plan çalışmalarını yapmak, kitap yazmak vb kendi içinize dönüp yapmanız gereken işleri halletmek için oldukça uygun bir dönem. Bu çalışmalarınızın hayata geçeceği dönem Temmuz ayı olacak. Zaman planınızı hazırlarken dikkat etmenizde fayda var.

2012 yılı pek çok Terazi için evlenme, aile kurma, kökleşme yılı olacak. Son dönemde içinizde hissettiğiniz “BİZ” olma arzusunu tatmin edeceğiniz bir yıla giriyorsunuz.

2012 yılı içerisinde yakın çevre, medya, iletişim, yurtdışı konularında da sürpriz gelişmelere hazır olun. Hayatın size sunduklarını incelikle kabul ederek  tadını çıkartın.

Mutlu seneler!

2012 Yılı AKREP Burcu Yorumu:

2012 yılı akreplere bol para getirecek bir yıl olacak. Bu para gelirken Akreplerin çok çalışması gerekmeyecek. Bu para dış kaynaklar yolu ile gelecek.  Eşinizin kaynaklarında ve gelirlerindeki artışlar, tazminat, nafaka, krediler, komisyonlar vb yollarla gelecek her türlü kaynağa açık olun. Özellikle yılın ikinci yarısında itibaren bu alanlarda çok şanslı olacaksınız. Diğer yandan kendi gelirlerinizi arttırmanız için tutulma serileri yardımınıza koşacak. Para alanında yüzünüz çokça gülecek.

Geride bıraktığımız 2011 yılında aşk tarafında yüzünüz gülmedi ise,  özellikle Ekim ve Kasım aylarında bu konularda iyice sıkıldıysanız, bilin ki 2012 yılı size ilaç gibi gelecek. Özellikle Şubat ayı sonrasında bu konulardaki kötü talihiniz değişmeye başlayacak.

Yine aynı dönemde aile ilişkilerinizde de bir rahatlama hissedeceksiniz.

2012 yılı çocuk sahibi olmak isteyen, bu konuda problemler yaşayan Akrep’ler için de yüzlerinin güleceği haberleri getirme potansiyeli taşıyan bir yıl olacak.

2012 yılı işinizin, iş çevrenizin veya çalışma ortamınızın ani şekilde değişti bi yıl olabilir. Hayatın size sunduğu bu ani yeniliklerin sizi üzmesine izin vermeyin, hepsi daha iyinin sizi bulması için olan gelişmeler.

2012 Yılı YAY Burcu Yorumu:

2012 yılı, Yay burçlarına o çok sevdikleri özgürlük, yeni keşifler ve yeni başlangıçları getirecek bir yıl olacak. Hayatlarında bitişler ve başlangıçlar gündemde olacak. Ancak bu “bitişler” kelimesini olumsuz olarak düşünmenizi istemem. Hayatınızda yeniye ve güzele yer açmanız için çeşitli bitişler olacak bunlar.

Yılın ilk yarısında iş hayatınız ve sağlığınız tarafında oldukça olumlu etkiler altındasınız. Yılın ikinci yarısından itibarense, özellikle  partnerlik ilişkileri tarafında yüzünüz gülecek. Bu partnerler, ciddi bir ilişki veya evlilik ilişkisini ifade ettiği gibi, iş hayatında birlikte yürüyeceğiniz partnerler anlamına gelebilir.

Harita yorumlama seanslarımda bu tarz dönemlerde, bekarların evlilik teklifi aldığıyla sık sık karşılaşıyorum. Hayatınıza gelecek olan bu partnerlerin rolü her ne olursa olsun, sizin için bir şeyler yapmalarına ve yüzünüzü güldürmelerine izin verin.

Yayların büyük bir kısmı kariyerleri için önemli bir dönemdeler. Aksiyon almaları gereken, yükselmek için fırsatları değerlendirmeleri gereken bu dönem Temmuz ayına kadar devam edecek.

Aileleri ile son yıllarda sorunlar yaşayan Yaylara ise bu sıkıntıların Şubat ayı itibariyle ortadan kalkmaya başlayacağını müjdelemek istiyorum.

Artık daha özgürleşeceğiniz güzel bir yıl sizi bekliyor.

Mutlu seneler!

2012 Yılı OĞLAK Burcu Yorumu:

Oğlaklar için kariyerleri önemlidir. Disiplinli çalışan Oğlaklara son yıllarda bekledikleri kariyer haberleri gelmedi veya çok gecikerek geldi. Eğer ki kariyerinize dair hak ettiğinizi alamadığınızı düşünüyorsanız bilin ki 2012 yılı bu etkilerin azaldığı ve alacağınızı alacanız bir yıl olacak. Özellikle Ekim ayı sonrasında uzun zamandır beklediğiniz sonuçları almanız olası.

Ancak bir diğer bakış açısı da bu döneme kadar kendi işinizi kurmak ve kökleşmek istiyorsanız uygun bir dönemden geçmekte olduğunuz. Kariyerinizi değiştirmeye cesaret edemiyor, zorluklarla mücadele etmekten çekinmeyin. Oğlak öncü bir burçtur. Neyi nasıl kurması gerektiğini yola çıktığında dahi bulabilir.

Geçtiğimiz dönemde pek çok Oğlak’ın ailelerini kurduğunu, evlendiğini gördük. Eğer siz de onlardan biriyseniz çocuk sahibi olmak için yılın ilk yarısı değerlendirmeniz gereken bir dönem durumunda. Eğer ki bu konuların henüz gündeminizde olmasını istemiyorsanız, dikkatli olmanızda fayda var.

2012 yılının ilk yarısı yaratıcılığınızın arttığı bir dönem olacak. Bu durumu işiniz için kullanmanız durumunda yılın ikinci yarısında da şans sizinle olacak.

Herhangi bir operasyon geçirmek gibi bir düşünceniz var ise Haziran ayından sonraya bu girişimlerinizi planlamanızda fayda var.

Kendi kazandığınız gelirler, yeteneklerinizi paraya dönüştürme alanlarında yaşadığınız sıkıntılara da çare olacak yepyeni bir yıl sizi bekliyor.

Bekar Oğlaklar  ise yılın ilk yarısında aşkta oldukça şanslı olacaklar. Kısmetlerinizin arttığı bir dönem sizi bekliyor.

Mutlu seneler!

2012 Yılı KOVA Burcu Yorumu:

2012 yılı Kova’ların gerçek anlamda rahatlayacağı, değişeceği ve Kova2lıklarını artık fazlası ile hissetmeye başlayacakları bir dönemin başlangıcı niteliğinde. Kovalar gelecekten gelen insanlardır diye anlatırım hep. İşte artık o Kova sıradışılığınızı daha fazla açığa çıkarabileceğiniz, daha iyi anlaşılabileceğiniz yepyeni bir dönem başlıyor.

2012 yılında Kovaların yüzü çokça gülecek. Bekar Kovalara aşkın yaklaşmakta olduğunu söylemeliyim. Kovaların ayaklarını yerden kesmek zordur.

Özellikle yılın ikinci yarısında, bu zorluğu ortadan kaldıracak, ayaklarınızı yerden kesecek partnerlerle karşılaşmanız olası.

Kovaların yüzünün güleceği bir diğer alan ise gelir kaynakları. Kazandığınız paranın kaynağının değişebileceği bir dönem sizi bekliyor. Bu durum işlerini değiştirmek, bambaşka bir alanda çalışmak isteyen veya işe girmek ve düzenli gelire sahip olmak isteyen Kovalar için değerlendirilecek fırsatlar oluşacağı anlamına geliyor. Bu konularda büyük ve ani değişimlere hazır olun. Bu sürprizleri büyük bir keyifle kabul edin!

Yılı ikinci yarısından itibaren, yabancılarla ilişkiler, yurt dışı konuları, spritüel konular, yeni insanlar ve yerler keşfetmek temalarına uygun belli bir konuda derinleşme isteğinizi aksiyona döndürebilir ve hatta bu konularla ilgili kariyer yollarına girebilirsiniz.

Mutlu seneler!

2012 Yılı BALIK Burcu Yorumu:

2012 yılı Balıklar için her şeyin olumluya döndüğü bir sene olacak. Özellikle 2011 yılı son dönmeleri oldukça zorlayıcı geçti ise bilin ki yepyeni bir dönem, aydınlık ve hayatın her alanında işlerin yolunda gitmeye başlayacağı bir dönem sizi bekliyor. Özellikle Şubat ayından itibaren bu rahatlamayı fazlasıyla hissedeceksiniz. Kazandığınız para tarafında sürprizlere hazır olun. Pek çok Balık evlenmeye başlayacak. Özellikle Temmuz ayına kadar Balıklar için bu anlamda oldukça güzel bir dönem. Partnerinizle gerilmemeye, ani parlamalardan kaçınmaya özen gösterin.

Ev sahibi olmak, evini yenilemek veya kurmak isteyen Balıklar için 2012 yılının ikinci yarısı müthiş fırsatlarla dolu olacak. Planlarınızı ve zamanlamalarınızı buna göre şekillendirmenizde fayda var.

2012’nin Balıklar için hazırladığı sürprizlerin bir diğeri ise kariyerleri tarafında.  Yapmaya cesaret edemediğiniz değişikliklere, size daha fazla özgürlük ve rahatlık sağlayacak kariyer yollarına yönelmeniz mümkün. Bu alanlardaki fırsatları değerlendirmek için çok önemli olan bu 2012 yılını kaçırmamanızı tavsiye ederim. Zira 2012 yılından sonra uzunca bir süre bu konularda bu derece büyük fırsatlar elinize geçmeyebilir.

Aşk konusuna geldiğimizde Balık 2012’nin ilk dokuz ayında oldukça şanslılar. Balık erkekleri ise özellikle Ağustos ayından itibaren aşk konusunda şanslı pozisyonda olacaklar.

Mutlu seneler!

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.