2012 Ocak Ayı Burç Yorumları
2012 Ocak Ayı Burç Yorumları

2012 Ocak Ayı Burç Yorumları

Yeni yıl yorumlarımı okuyan okuyucularımın geri dönüşleri beni çok mutlu etti! Hepinize teşekkürler.
Ocak ayında hangi burcu neler bekliyor, hangi alanlara odaklanıp hangi konulara dikkat etmemiz gerektiğini sizler için yazdım.
Keyifli okumalar!

Ocak 2012 Burç Yorumları

Koç Burcu Ocak Ayı Burç Yorumu:

Ocak ayı Koç burcu için oldukça önemli bir ay niteliğinde. Çünkü Ocak ayında halletmeniz gereken çok fazla konunuz olacak. Öncelikle kariyeriniz tarafında girişimlerinizin desteklendiği bir dönemde olduğunuzu ve bu ay kariyer konularında parlamanızın önünde bir engel bulunmadığını bilmenizi istiyorum.

Diğer yandan işiniz kaynaklı gelirlerinizde de önemli artışlar söz konusu olacak. Dolayısıyla zam döneminiz yaklaşıyor ise beklentilerinizi dile getirmek ve hak ettiğiniz almak için uygun bir döneme giriyorsunuz.

Savaşçı Mars gezegeni Koç burcunu yönetir. Maalesef Mars Ocak ayı sonu itibari ile geri hareketine başlayacak. Bu geri hareketten en çok Koç burçları etkilenecek. İş yerinizde, evinizde ve her türlü günlük işinizde işler yavaşlayabilir, sabrınızı zorlayabilir. Koç burçları için yavaşlık en ağır ceza niteliğinde olduğunda bu dönemin zor geçeceğini biliyorum. Bu dönemde en önemli önerim sağlığınıza dikkat etmeniz yönünde olacak. Önümüzdeki ayın yorumlarında bunu daha detaylıca anlatacağım. Ancak, hazır şu an her şey yolunda iken, kendinizi sağlam tutmaya ve bağışıklık sisteminize dikkat etmenizde fayda var.

 

Boğa Burcu Ocak Ayı Burç Yorumu:

Sevgili Boğa burcu okuyucularım,

Ocak ayına bolluk bereket gezegeninin etkisi altında başlıyorsunuz. Kariyerinizin odağınızda olduğu bir ay sizleri bekliyor. Bu ayın sonuna doğru bu alanda gelişmelerin arka arkaya gelmesi mümkün. Boğa’lar tohum ekme dönemindeler. Ektikleriniz şu an yeşermiyor gibi gelebilir. Ama bilin ki tohumların yeşermek için zamana ihtiyacı vardır. Meyveleri görmeye başladığınızda ‘iyi ki yapmışım’ diyeceğinizi biliyorum. Çünkü Boğa’ların çok sevdiği para, tohumlarınızın ana meyvesi olarak görünüyor.

Özellikle iş ile ilgili konularda, kendinizi ifade etmek, projeleriniz sunmak, terfinize yardımcı olacak ilişkiler kurmak için uygun bir aya girmiş bulunuyorsunuz. Fırsatları değerlendirmenizi öneririm.

Ayın ikinci yarısından itibaren yönetici gezegeniniz Venüs2ün Balık burcundan göndereceği ışıltılar görünümünüze olumlu olarak yansıyacak. Bu dönemden itibaren saç, stil değişikliği yapmak için uygun günlerde olacaksınız.

Bekar Boğa bayan okuyucularımın bir kısmında halen ayakları yerden kesebilecek bir aşk enerjisi gündemde olabilir.

Bu dönemde bolca dışarıda olup değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Geçtiğimiz Aralık ayındaki tutulmalarda Boğa burçlarına gelecek paradan bahsetmiştim. Eğer ki bu para o dönemde size gelmedi ise, tutulmadan tam bir ay sonra yani Ocak ayı içerisinde gelmesi çok büyük olasılık.

Haziran ayına kadar sizinle olan şansı değerlendireceğiniz, bereketli bir yıl olmasını dilerim.

 

İkizler Burcu Ocak Ayı Burç Yorumu:

Sevgili İkizler Burcu okuyucularım,

Son dönemin sizi oldukça sıktığını, sıkışık ve bunalmış hissettiğinizi biliyorum. Nedenini tarif dahi edemediğiniz sıkıntılar yetmez mi gibi aşk, para, iş hayatı oldukça çalkantılı ve engellenmiş hissetmenize neden oluyor olabilir.

Ocak ayına, zihinsel bir genişleme etkisi ile giriyorsunuz. Yapmanız gereken neyi ne kadar istediğini belirmek, yapmak istediklerinizi listelemek ve harekete geçmek için uygun zamanı kollamak.

Ocak ayında finansal konuların gündeminizde olması muhtemel.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün İkizler ile uyuşmayan Oğlak burcunda bulunması, bu alandaki iletişimin yolunda gitmemesine neden olabilir. Yavaşlık ve disiplin sizi boğabilir. Sakin olup her gün ufak ufak ilerlemenizde fayda var.

Öünüzeki aydan itibaren ilk önce kariyerinizde sıkışıklıkları üzerinizden atacağınız bir döneme gireceksiniz. Detaylarını Şubat yorumlarında okuyabilirsiniz. Şimdilik dişinizi sıkın ve hayatın size hazırladığı sürprizlere hazır olun. Sağlığınızı koruyun.

Ailenizle ve eviniz ile ilgili girişimleriniz 24 Ocak’a kadar destekleniyor. Bu tarihe kadar ailevi ve ev konularını bitirmeye çalışın.

Sevgilerimle…

 

Yengeç Burcu Ocak Ayı Burç Yorumu:

Ayın başından itibaren partnerinizle olan ilişkini gündemde olabilir. Bekar Yengeçler için bu durum iş ilişkisinde olduğunuz partnerler anlamına da gelebilir. Partnerlik ilişkilerinde olumlu bir dönem olan Yengeç’lerin, özellikle sıkıntılı konuları var ise çözmek için güzel bir dönemde olduklarını bilmelerini isterim.

9 Ocak’ta Yengeç burcundaki dolunay özellikle iş alanında tamamlanmaları ve kısa seyahatleri vurguluyor.  Bu günlerde olumlu tamamlanmalar, bitişler gündeminizde olabilir.

Ayın ikinci yarısında Venüs’ten alacağınız olumlu etkiler ile güzelleşecek ve pırıltınızın arttığını hissedeceksiniz. Görünümünüzde değişiklik yapmak istiyorsanız değerlendirmeniz gereken bir dönem olduğunu hatırlatmak isterim.

Ay sonuna doğru maddi konular, alacaklar, ödemeler gündeminizi meşgul edebilir. Öteleyebiliyorsanız Şubat başına bu konuları ötelemeye gayret edin. Zira Şubat ayından itibaren bu alanlarda olumlu etkiler altına gireceksiniz.

 

Aslan Burcu Ocak Ayı Burç Yorumu:

Sevgili Aslan burcu okuyucularım, 2012 yılına girer girmez gelir kaynaklarınızı arttırma ve ek gelir fırsatları yaratma tarafında olumlu enerjiler altında olduğunu bilmenizi istiyorum. Eğer halihazırda teklifler var ve düşünüyorsanız, bilin ki ek gelirler ve geliri arttıracak fırsatlar için Temmuz ayına kadar enerjiniz yerinde olacak. Yoğunluğun getireceği yorgunluk ile baş edecek gücünüz olacak.

Halen terfinizi almamış, daha prestijli bir pozisyona geçmemişseniz, bilin ki 2012 yılının ilk yarısında bu konularda güzel gelişmeleri izleyeceksiniz. Bunları halihazırda 2012 yıllık yorumlarımda da detaylandırmıştım.

Şimdi Ocak ayında halletmeniz gereken ilk konu aileniz ve evinize dair. Evinide sizin desteğinize ihtiyaç duyan bir kişi bulunuyor olabilir. Ocak sonunda önce kendisine yardımcı olmaya çalışın. Diğer yandan, evinizle ilgili çözmeniz gereken her türlü sorunu 24 Ocak öncesinde halledin. Zira, o tarihten sonra zorlanmanız mümkün.

Son dönemde eşiniz, sevgiliniz veya varsa iş yerindeki ortağınız zor bir dönemden geçiyor olabilir. Bu durum sizi duygusal olarak olumsuz etkileyebilir. Ancak bu etkilerin bitmek üzere olduğunuzu da bilmenizi istiyorum.

Ocak ayında günlük işlerinizin artması ve bir miktar yavaşlaması mümkün. Bu durum kendinizi her zamankinden biraz daha yorgun ve sıkışmış hissetmenize neden olabilir. Ocak ayına dair bilmeniz gereken en önemli tema, her gün azar azar bir şeyleri yapmak ve sağlam temeller üzerine oturtmak olmalıdır.

 

Başak Burcu Ocak Ayı Burç Yorumu:

Sevgili Başak burcu okuyucularım,

Ocak ayına girdiğinizde karizma, güç ve aksiyon gezegeni Mars burcunuzda ilerlemeye devam ediyor. Başaklara güç ve çekicilik katıyor. Her türlü girişiminizde sizi enerjik ve atak kılıyor. Ancak ay sonu itibariyle Mars’ın gerilemeye girecek olması, yakın çevre, medya, iletişim ve finansal konularda işlerin beklentilerinizin aksine yavaşlamasına neden olabilir. Ayın 24’üne kadar bu konulardaki girişimlerinizi tamamlamanızda fayda var.

Ocak ayında Güneş, Baka burçlarının aşk ve eğlence evini aydınlatıyor. Ocak ayında bol bol dışarılarda olmanızda fayda var.

Çocuk sahibi olan Başak burcu okuyucularım ise çocuklarının problemlerinde çözüme daha kolay ulaşmak için olumlu enerjiler altındalar. Çocuklarınız okul, eğitim, iletişim, yaratıcılık alanlarına dair girişimlerini desteklemenizi önerdiğim bu dönemi değerlendirin.

 

Terazi Burcu Ocak Ayı Burç Yorumu:

Ne mutlu ki Terazi’ler 2012’ye en güzel başlayan burçlardan!

Güzel dediysem hem fiziki güzellik hem de aşkın getireceği güzelliklerden bahsediyorum.

Öncelikle Terazi’nin yönetici Venüs gezegeni, ayın ilk yarısında Terazi’lere çok güzel bir açı yaparak, güzel Terazi’lerin güzelliğine güzellik katacak.

Terazi’leri, dönüp tekrar baktıran havaları ve hoşlukları ile tanımak mümkün. Bir de üzerine bu güzellik ışıltıları eklenince, Terazi’ler bu ay epey gözde durumda olacaklar. Ayın ilk yarısında fiziki görüntünüzde değişiklikler yapmak için çok uygun bir dönemdesiniz. Ancak yine aynı günlerde güzelliğiniz için normalden fazla para harcama eğiliminde olabilirsiniz.

Para demişken, Terazi’ler bir süredir kendi kazandıkları parayı arttırma tarafında oldukça olumlu etkiler altındalar. Bu etki bir süre daha devam edecek. Eğer ki zam istemeyi düşünüyor, ek gelir kaynakları yaratmaya çalışıyorsanız, durmayım, tam gaz yola devam edin. Meyvelerini toplarken oldukça memnun olacağınızı biliyorum.

Terazi’lere güzellik getiren bu enerji aynı zamanda Terazi’lerin aşk ve eğlence evini de aydınlatacak.  Özellikle erkek ve Terazi yükselenli okuyucularım için oldukça güzel günlerin yaklaştığını vurgulamak isterim.

Teraziler son dönemde kariyerleri ile ilgili çok çalkantılı dönemlerden geçtiler. Değişiklikler yapıp bir şeyleri kurmak için epey sıkıntı çektiler. Kendilerini ve yaşadıkları evi oldukça ihmal ettiler.

Ocak ayı, tekrar evinizle ve kendinizle ilgilenmek için çok güzel etkilere sahip. Evinizi değiştirmek, eşyaları yenilemek, ailenizle ilişkilerinizi düzenlemek için Aralık ayı sonundan itibaren girişimlere başlamış olmanız muhtemel. Eğer ki henüz başlamadıysanız Ocak ayını değerlendirmenizi öneririm.

Terzilere son güzel haberim kariyer alanında. 9 Ocak’taki dolunay günü civarında kariyerine dair bir şeyler olgunlaşmış, hallolmuş olabilir. Siz veya birileri, sizin kariyeriniz için bir şeyleri yoluna koyuyor. Haber size ulaştıktan sonra güzel bir motivasyon ve enerji ile ilerleyeceğinizi biliyorum. Şimdiden tebrik edip başarılarınızın devamının geleceğini vurgulamak istiyorum.

Sevgilerimle…

 

Akrep Burcu Ocak Ayı Burç Yorumu:

Sevgili Akrep Burcu okuyucularım, son dönemde uzun vadeli planlar yapmakta zorlanmış veya halen zorlanıyor olabilirsiniz. Son anda günlük rutin hayatınızı değiştiren projeler, aile, ev, taşınma, iş/görev değişikliği, sağlık vb. konular sürpriz bir şekilde gündeminize girmiş ise bilin ki bu ay bir iki günlüğüne de olsa bir molayı hak ediyorsunuz. ay sonundan önceki haftasonlarını değerlendirmeyi düşünebilirsiniz.

Özellikle ay ortasına kadar uzun seyahatler, yabancılarla ilişkiler, yeni yerler, yeni kişiler ve yeni konular keşfetme tarafında olumlu etkiler altında olacaksınız. Bunlar yurt dışına seyahat, dışarıdan gelen kişileri misafir etmek gibi konularınızı aktive edebileceği gibi, yepyeni konularda bir kursa/eğitime başlamak gibi fırsatları da aydınlatabilir.

Daha önceki yorumlarımda da ifade ettiğim, sosyal networlerdeki hareketler, internet girişimlerindeki fırsatlar halen devam ediyor. Akreplerin çevresi kalabalıklaşmaya devam ediyor. Bu çevre, Akreplerin hoşlanmadığı boş kalabalıklar değil. Özellikle işlerinde ve amaçlarında onlara yardımcı olacak insanlarla dolu kalabalıklar. Bunun farkında olup, değerlendirmeye çalışmanızı öneririm.

24 Ocak’a kadar Akrep burcunun yöneticilerinden Mars gezegeninin ve diğer tüm gezegenlerin iler hareketlerinde olması, her türlü alanda yeni girişimlerinizi destekleyecek. Dolayısıyla Ocak ayını kısa bir dinlenme ve çok çalışığ tohum ekme ayı olarak görmekte fayda olacak.

Ayn ikinci yarısından itibaren güzellik gezegeni Venüs size pırıltılar göndermeye başlayacak. Akrepler güzelleşecek ve parlayacak. Özellikle 14 Ocak hafta sonunda ne yaparsanız yapın evde yalnız kalmayın, dışarılarda kalabalıklar arasında olun. Pırıltınız ve cazibenizle hayranlarınızı etrafınıza toplamaktan çekinmeyin. Yine bu haftaonunu saçınız veya stilinizde değişiklik yapmak için de kullanabilirsiniz.

Akreplerin uzun süredir partnerlik evinde bulunan Jüpiter bolluk ve bereket gezegeni, evlilik ve iş ortaklığı tarafında Akrep’lerin yüzünü güldürecek etkiler yollamaya halen devam ediyor. Henüz bu etkileri göremiyorum diyenler var ise üzülmeyin, partnerlerinizin size doğru yaklaşmakta olduklarını söylemek isterim.

Sevgilerimle 🙂

 

Yay Burcu Ocak Ayı Burç Yorumu:

Sevgili Yay Burcu okuyucularım,

Kariyer ve prestij alanında oldukça itici güçler altında bulunduğunuzu söyleyerek Ocak ayı yorumlarıma başlamak istiyorum.  Pek çok Yay burcu, Kasım ayından beridir bu etkiye girmiş durumda. Bir kısmınız kariyerindeki değişiklikleri, ilerlemeler yaşamaya başladı. Bir kısım Yay okuyucularım içinse bu dönem yeni başlıyor. Karşınıza önemli fırsatların çıkacağı bu dönemi değerlendirmeye bakın.

Ocak ayının ilk yarısında oluşacak olan dolunay, finansal konularınıza dair tamamlanmaları işaret ediyor. Ay sonunda Kova burcundaki yeni ay ise iletişim, kısa seyahatler, yakın çevre ve sözleşmeler alanında yeni başlangıçlar yapmak için size güç veriyor.

Ocak ayı boyunca kendi gelirleriniz gündeminizde olacak. Bu alana dair nasıl hareket etmeniz gerektiğini bilmek, stratejinizi oluşturmak için uygun bir dönemde olacaksınız. Zam görüşmeleri yapmak, gelir kaynaklarınızı arttırma yönünde iletişimde bulunmak için Ocak ayını değerlendirmenizi taksiye ederim.

İletişim gezegeni Merkür’ün de gelirleriniz alanında hareket ediyor olması size gereken gücü verecek.

 

Oğlak Burcu Ocak Ayı Burç Yorumu:

Kış ayları geldi, Oğlak burcu dönemi başladı. Oğlak burcu okuyucularımın doğum günlerini kutlayarak yorumlarıma başlamak istiyorum.  Disiplinli, çalışkan, hayatı sağlam temeller üzerine kuran Oğlak’lar geçtiğimi üç yıl içerisinde hayatlarını kurmak, değiştirmek, sağlam temeller atmak için oldukça zorlandılar. Kariyerleri, ilişkileri, evleri… Her alanda pek çok sınav verdiler. Bu sınavların büyük bir kısmı artık bitti. Sadece Oğlak’ın yönetici gezegeni Satürn’ün Terazi’den yolladığıenerji bir kısım Oğlak’ın halen kariyer ve ev konularında sınırlamalar ve zorlanmalar hissetmesine neden oluyor. Bu alanlarda öğrenmemiz gereken dersleri öğrendiğimizde, bilin ki Satürn artık yakamızı bırakacak ve öğrendiklerimiz hayat boyu yanımızda bizim koruyucumuz olacak, rahat ettirecek.

Satürn’ün bu ziyaretini hafifleten ve Oğlak’ları mutlu eden Jüpiter şu an eğlence ve aşk tarafına bolluk  getirmek için çalışıyor. Uzun bir süre burada kalacak olan bu etkinin tadını çıkartmanızı öneririm.

Çocuğu olan Oğlak okuyucularım için, bu etki çocuklarınıza dair vurgular yapıyor. Bu ay çocuklarınız için bir şeyler yapmak, onların konularını çözmek için çok uygun.

Ay ortasından itibaren iletişim gezegeni Merkür’ün de burcunuza girmesi ile kendinizi daha rahat ifade edebilme imkanı bulacaksınız.

 

Kova Burcu Ocak Ayı Burç Yorumu:

Güzellik estetik ve sanatın gezegeni Venüs’ün Kova burcunda ilerlemeye devam ettiği Ocak ayında, Kova’lar kendilerini daha güzel hissetmeye ve dikkatleri çekmeye devam edecekler. Ayın ilk yarısında fiziki görüntünüzde değişiklikler yapmak, saçınızı değiştirmek, yeni kıyafetler almak ve spora başlamak gibi konular gündeminizde olur ise bilin ki sonuçlarından oldukça memnun olacaksınız.

Ayın ikinci yarısında, kazandığınız para tarafında bir rahatlama hissedebilirsiniz. Bu rahatlama sizi normalden fazla harcamaya sürükleyebilir. İndirim sezonunun da yaklaştığını düşününce, aşırı harcama eğilimine girme ihtimaliniz var. Ancak Kova mantığın burcudur. Size dur diyecek sesinizin yükseleceğini de bildiğimden, sadece mini bir hatırlatma ile konuyu kapatıyorum.

Ay sonunda, Kova burcunda oluşacak yeni ay, her türlü yeni girişiminizi iki hafta boyuna destekleyecek. Bu döneme yüksek enerji ile bir başlangıç yapmak için hazır olun. Zira, Şubat ayından sonra hayatınızda pek çok alan hareketlenecek, sıkıntılarınız azalacak, işlerin yoluna girecek. Son 2 yıldır sıkıntıda olan konularınızın tamamında bir rahatlama meydana gelecek. Kova’lar için yepyeni bir dönem başlıyor. Detaylarını Şubat ayı yorumlarımda paylaşmak üzere…

 

Balık Burcu Ocak Ayı Burç Yorumu:

Aralık ayının sonunda beri arkadaşlık, eğlence ve sosyalleşme alanında aldığınız etkiler Ocak ayının ilk yarısında da devam edecek.

Balık okuyucularım, lütfen bu güzel dönemin tadını çıkarın. Son dönemde oldukça zorluklar çektiğinizi, sıkıntılarınızı önceki yorumlarımda hep ifade ettim. İşte şimdi rahatlama zamanı geldi. Kalabalıklar, davet, düğün, keyifli toplantılar sizi bekliyor.

Ocak ayının ikinci yarısından sonra da güzellik ve aşk gezegeni Venüs’ün etkisi altına gireceksiniz. Balık’ları güzelleşirken, çekicilikleri artarken izleyeceğiz. Fiziki görünümünüzde değişiklikler yapmak, yeni kıyafetler almak için oldukça uygun bir döneme girmiş olacaksınız.

Bir süredir Mars’ın evlilik ve partnerlik evinizde hareket halinde oluşu ciddi ilişkiler ve evlilik konularında aksiyonlar almanıza yol açmış olabilir. Uzunca bir süre bu konular gündeminizde olmaya devam edecek. Ancak 24 Ocak sonrası bu konularda bir durağanlaşma, işlerin yolunda gitmemesi, tartışmalar vb durumlar ile karşılaşırsanız sakinliğinizi koruyum ve gereksiz yere kendinizi üzmeyin. Bu aksiliklerin düzeleceğini şimdiden söyleyeyim. Detaylarını önümüzdeki ayın yorumlarında paylaşacağım.

Bekar Balık’lara Ocak ayının güzel hediyelerinden birisi aşk konusunda. Ayın ilk yarısında bir ilişki başlangıcı söz konusu olabilir. Ayaklarınızı yerden kesecek birisi ile ilişkinizin olgunlaşıp aşka dönüşmesi ihtimal dahilinde. Yine aynı şekilde. Ayın son beş günü de bu etkiler altında olacaksınız. Ancak  ayın son günündeki etki, daha önce tanımadığınız kişileri işaret ediyor.

Yıla güzel bir başlangıç sizi bekliyor. Tadını çıkarın!

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.