TERAZİ Burcu & Yükselen TERAZİ ARALIK Ayı Burç Yorumu
TERAZİ Burcu & Yükselen TERAZİ ARALIK Ayı Burç Yorumu

TERAZİ Burcu & Yükselen TERAZİ ARALIK Ayı Burç Yorumu

TERAZİ Burcu & Yükselen TERAZİ ARALIK Ayı Burç Yorumu:

Sevgili Terazi Burcu Okuyucularım,

Yılın son ayına girdiğimizde, maddiyat, kazançlar ve giderleriniz tarafında gözden geçirmeniz gerekenler gündeminize bolca girebilir. İçinde bulunduğumuz günlerde gelirlerini ilgilendiren bir takım heyecan verici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilir, bir proje kabul edebilir veya zam alabilirsiniz. Bunların size öyle akarcasına gelmeyeceğini belirtmem gerekiyor. Sizin çabanıza bağlı olarak gelişecek tüm olaylar. Bu ay durun ve odağınızı kazançlarınıza çevirin. Öncelikle iç rahatlatan gelişmeler sizi motive edecek gibi görünüyor. Arkasından ise neşeli ve motive edici bir süreç sizi ekliyor. Yorulmanız muhtemel. Ama akarken doldurma döneminde oluşunuz yeterince motive edici.

Aralık ayı ailenizle ve evinizle ilgili güzel gelişmeleri de beraberinde getiriyor. Kutlama yapacak birkaç konunuz birden olacağa benzer. Kutlamalarınızı ihmal etmeyin. Başarılar ve güzel haberler, tadınız çıkarttıkça, paylaştıkça daha da güzelleşiyor.

Ayın sonuna doğru aşk ve eğlenceli günler gündeminize girecektir. Bekar Terazi’ler için ufukta aşk göründü diyebilirim. İlişkisi olan Terazi’lere ise tavsiyem, romantizmin tadını çıkartacağınız kaçamaklara hazır olun. Yılı kapatırken yenilenmek ve pırıltınızı arttırmak için daha güzeli var mı?

Sahneler, yaratıcılık, sanatsal temalarda parlak bir dönem kapınızda uzanıyor. Ocak ayında da devam edecek bu güzel dönemde, yaratıcı çalışmalarınızı tamamlamak ve sunumlar yapmak faydanıza olacaktır.

Aralık ayı her ne kadar yoğunluğu beraberinde getirse de seyahat için de fırsatlar oluşacağa benziyor. Bavulunuz bir köşede hazır olsun derim.

Ayın sonunda Yengeç burcunda oluşacak, sizler için önemli bir dolunay var.  Bu dolunay kariyerinizi aydınlatacak sizin için önemli bir dolunay. Kişisel prestijiniz, ürettikleriniz spotlar altında olacak. Önemli kararlar almak ve yeni bir döneme açılmak için yapmanız gereken ne ise yapın. Duygusal olarak gerilimli hissedebilirsiniz. Ancak yine de sessiz kalmayın. Aksiyon alın. 2013’te iyi ki yapmışım diyeceğiniz girişimleri başlatma zamanı geldi. Meyvelerini çok beklemeden yemeye başlayacaksınız.

2013 yılında sizleri neler beklediğini merak eden Sevgili Terazi Burcu okuyucularım, biliyorsunuz 2013 Benim Yılım kitabım çıktı! Kitapta tüm detayları ile 2013 yılını anlattım. 2013 yılında sizleri bekleyen tüm etkileri ve her ay başlamadan, o aya ait detayları okumayı ihmal etmeyin.
Astroloji rüzgarlarının nereden estiğini bilmek, bizi tatmine ve başarıya ulaştırmakta bir adım öne geçiriyor.
Mutluluğunuz ve huzurunuz daim olsun!
BURCU VURKAÇ
Kişisel astrolojik danışmanlık seansı almak için bu sayfayı inceleyebilir ve benimle bağlantıya geçebilirsiniz.

Diğer burçların yorumlarını okumak için buraya tıklayın.